Taller per a nens amb Feliu Martín

Feliu Martín és la tercera generació de mestres artesans picapedrers d’una família amb més de 90 anys d’ofici dedicats a donar forma i vida a la pedra.

La seva llarga experiència al capdavant del taller de picapedrers de la Sagrada Família de Barcelona, li va permetre submergir-se en el fascinant món de la filosofia de Gaudí i la seva complexa geometria basada en les formes de la natura, font d’inspiració per a les seves obres.

Profund coneixedor de les diferents tipologies de pedra, ha viatjat per tot el món en recerca de nobles materials per a realitzar les seves creacions, escultures i dissenys.

Exposició fotogràfica de Michell Rivas Canal

Nascut a Veneçuela, és comunicador social especialista en audiovisual però es va enfocar a la Direcció de Fotografia (Cinematograpfer).

“M’atreia la idea de no saber si anava a veure pintura, escultura o una retrospectiva de trastos diversos. “Un sempre hauria d’acudir a les exposicions així, per atzar, amb absoluta ignorància. Algú ens vol mostrar alguna cosa: això és l’únic que importa”. Amélie Nothomb.

Tenir l’oportunitat de documentar el procés de treball d’aquests 5 escultors i el muntatge del festival Maldant la Pedra; em va donar l’oportunitat de congelar l’escultor en acció i em va fer reflexionar sobre el treball ardu que exerceix, la paciència, per donar-li forma a una idea o sentiment?, em van portar a apreciar-ne la connexió humana amb el material i la natura que els envolta.

Concert de Berta Puigdemasa

 Arpa, Pedra i Escultura. “Les Yeux Fermés”. Concert sobre els somnis